Cuma, Eylül 20, 2024
Ana SayfaMobilRealme Book Prime yakında piyasaya sürülebilir

Realme Book Prime yakında piyasaya sürülebilir

Ulaş Utku Bozdoğan: Realme Book Prime Yakında Piyasaya Sürülebilir 1

Geçtiğimiz yıl ilk dizüstü bilgisayar modeliyle dizüstü bilgisayar pazarına giriş yapan Realme, kısa sürede ilk modelin farklı versiyonları ile model sayısını artırmıştı. 2022 yılının başında Realme Book Enhanced Edition Air ile pazara giriş yapan Realme, bu modelleri sadece Çin için satışa sunmuştu. Şimdi ise küresel pazarda satılacak yeni bir model için hazırlıklar yapılıyor. İşte Realme Book Prime hakkında bilinenler.

Realme 9 Pro, 9 Pro Plus ve 9i’nin Avrupa fiyatları ortaya çıktı

6 gün önce eklendi

Realme Book Prime Nisan’da geliyor

Realme Book isimli ilk dizüstü bilgisayar modeliyle 2021 yılında pazara giriş yapan Realme, daha sonra Realme Book Enhanced Edition ve Realme Book Enhanced Edition Air ile ürün gamını genişletti. Ancak bu modelleri Çin’de satışa sunan şirket, şimdi küresel pazarda satılacak Realme Book Prime’ın hazırlıklarını yapıyor.

Ulaş Utku Bozdoğan: Realme Book Prime Yakında Piyasaya Sürülebilir 3

İddialara göre önümüzdeki Nisan ayında Hindistan’da tanıtılacak olan Realme Book Prime küresel pazarda satılacak. Gelen bilgilere göre 11. Nesil Intel Core i5-11320H işlemciyi kullanacak olan Realme Book Prime, muhtemelen 16GB RAM, 512GB SSD ve 56Wh batarya gibi özelliklere sahip olacak. Ek olarak cihazın 14 inç büyüklüğünde IPS bir ekran taşıması beklenirken, fiyatının ise 800 Dolar civarında olması bekleniliyor.

  • Anasayfa
  • Mobil Teknolojiler
  • Dizüstü Bilgisayarlar Haberleri
  • Realme Book Prime yakında küresel pazarda satışa çıkabilir

Kaynak:  Donanimhaber

Avatar Of Ulaş Utku Bozdoğan
Ulaş Utku Bozdoğan
Teknoloji alanındaki güncel gelişmeleri titizlikle takip edip bu konuda derinlemesine analizler sunan bir yazar. bilgi teknolojileri, yapay zeka, mobil teknolojiler ve dijital trendler gibi konularda geniş bir bilgi birikimine sahip. Teknolojinin hızla değişen dünyasındaki yenilikleri sade ve anlaşılır bir dille aktarma çalışır. Teknolojinin getirdiği dönüşümleri yakından izleyen ve bu konudaki görüşlerini etkileyici bir şekilde paylaşan Ulaş Utku Bozdoğan, teknoloji haberleri alanında önemli bir ses haline gelir :)
RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Trend Yazılar

Son Yorumlar