Salı, Nisan 30, 2024
Ana SayfaOyunDev Pokémon GO aktifliği bu hafta sonu İstinye Park'ta!

Dev Pokémon GO aktifliği bu hafta sonu İstinye Park’ta!

Geçtiğimiz hafta düzenlenen basın toplantısında medya ile Türkçe dil desteği ve ülkemizdeki planlarını paylaşılan dünyaca ünlü popüler mobil oyun Pokémon GO, bu kez oyuncu topluluğuyla buluşmaya hazırlanıyor. Sosyal medya kanalları üzerinden yapılan duyuruya göre etkinlik 18-19-20 Mart tarihlerinde, İstinye Park‘ta gerçekleşecek ve AVM’nin açık olduğu saatler boyunca devam edecek.

Etkinlik günleri boyunca İstinye Park, Spor Salonları ve PokéDuraklar ile dolacak. Etkinlik alanını ziyaret eden oyuncuların verilecek oyun içi görevleri yaparak sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacağı belirtiliyor.

Pokémon GO meraklıları İstanbul’da gerçekleşecek olan bu ilk etkinlikten sonra, diğer şehirlerde gerçekleşecek etkinlik duyuruları için Pokémon GO Türkiye’nin resmî sosyal medya kanallarını takip edebilir:

Pokémon GO Türkiye resmî sosyal medya hesapları:

Instagram.com/PokemonGOAppTR

Twitter.com/PokemonGOAppTR

Facebook.com/PokemonGOAppTur

ADVERTORIAL

Kaynak:  Chip

Avatar Of Ulaş Utku Bozdoğan
Ulaş Utku Bozdoğan
Teknoloji alanındaki güncel gelişmeleri titizlikle takip edip bu konuda derinlemesine analizler sunan bir yazar. bilgi teknolojileri, yapay zeka, mobil teknolojiler ve dijital trendler gibi konularda geniş bir bilgi birikimine sahip. Teknolojinin hızla değişen dünyasındaki yenilikleri sade ve anlaşılır bir dille aktarma çalışır. Teknolojinin getirdiği dönüşümleri yakından izleyen ve bu konudaki görüşlerini etkileyici bir şekilde paylaşan Ulaş Utku Bozdoğan, teknoloji haberleri alanında önemli bir ses haline gelir :)
RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Trend Yazılar

Son Yorumlar