Cumartesi, Eylül 21, 2024
Ana SayfaMobilGoogle büyük bir kusur yaptı ve şimdi satışa sunmadığı Pixel Fold’u alıcısına...

Google büyük bir kusur yaptı ve şimdi satışa sunmadığı Pixel Fold’u alıcısına teslim etti!

Google’ın beklenen katlanabilir telefonu Pixel Fold, resmi piyasaya çıkış tarihinden evvel, ezkaza bir kullanıcıya teslim edildi. 27 Temmuz olarak belirlenen piyasaya çıkış tarihi öncesi bu aygıta ulaşan talihli kişi, aygıtın fotoğraflarını Reddit platformunda paylaştı.

Birleşik Krallık’tan bir alıcı, Google’ın tanıtımını büyük bir merakla beklenen katlanabilir telefonu Pixel Fold’u satın aldı ve ne olursa olsun, resmi piyasaya sürülme tarihinden evvel aygıtını teslim aldı.

Ulaş Utku Bozdoğan: Google Büyük Bir Kusur Yaptı Ve Şimdi Satışa Sunmadığı Pixel Fold’u Alıcısına Teslim Etti! 1

Google büyük bir yanılgı yaptı ve şimdi satışa sunmadığı Pixel Fold’u alıcısına teslim etti!

Perakendeci ismi belirtilmemekle bir arada, aygıtın kullanıcıya bu kadar erken ulaştırılması, Google’ın depolarında aygıtın hazır ve gönderilmeye müsait durumda olduğunu ortaya koyuyor. Eseri erken gönderen bu satıcının, muhtemelen aygıtı kazara erken sevk ettiği düşünülüyor.

Günümüzde, Amerika’da Google Store’dan yapılacak olan Pixel Fold alımlarında en erken teslimat tarihi 2-10 Ağustos olarak belirlenmiş. Bu tarihler ışığında, Reddit kullanıcısının bu aygıta erken erişimi hayli dikkat cazip bir durum. Ön siparişe 1799 dolardan başlayan fiyatlarla açılan ve büyük bir talep gören bu aygıtın, beklenenden erken bir tarihte kullanıcının eline geçmiş olması hayli enteresan bir olay.

Avatar Of Ulaş Utku Bozdoğan
Ulaş Utku Bozdoğan
Teknoloji alanındaki güncel gelişmeleri titizlikle takip edip bu konuda derinlemesine analizler sunan bir yazar. bilgi teknolojileri, yapay zeka, mobil teknolojiler ve dijital trendler gibi konularda geniş bir bilgi birikimine sahip. Teknolojinin hızla değişen dünyasındaki yenilikleri sade ve anlaşılır bir dille aktarma çalışır. Teknolojinin getirdiği dönüşümleri yakından izleyen ve bu konudaki görüşlerini etkileyici bir şekilde paylaşan Ulaş Utku Bozdoğan, teknoloji haberleri alanında önemli bir ses haline gelir :)
RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Trend Yazılar

Son Yorumlar