Perşembe, Eylül 19, 2024
Ana SayfaMobilOnePlus 12 karşımıza birincilerle çıkacak!

OnePlus 12 karşımıza birincilerle çıkacak!

OnePlus Ace 2 Pro‘nun Temmuz yahut Ağustos aylarında Çin’de tanıtılacağı düşünülüyor. Birinci duyumlar, bu aygıtın Snapdragon 8 Plus Gen 2 yonga setini barındıran birinci akıllı telefonlardan biri olacağını gösteriyor. OnePlus, tanıtımın akabinde değerli telefon lansmanları olmadan birkaç ay geçirecek ve ilgi odağını 2023 yılının sonuna kadar OnePlus 12′yi duyurmaya yönlendireceği söyleniyor. Bu bilgiler, Çin’den gelen bir duyumcu tarafından TechGoing üzerinden paylaşıldı.

Duyumcu tarafından belirtilenlere nazaran, OnePlus 12, Samsung tarafından üretilen bir AMOLED ekrana sahip olacak. Telefon, ince çerçeveler ve kavisli kenarlarla birlikte gelecek. OnePlus 11 5G‘de ekranın sol üst köşesinde bir delik bulunuyordu; lakin, OnePlus 12’nin merkezi pozisyonda bir delikli ekrana sahip olacağı belirtiliyor.

Duyumcu, ekranın 2K çözünürlük sunacağını açıkladı, fakat yenileme suratı hakkında bir bilgi paylaşılmadı. Evvelki OnePlus amiral gemilerinde olduğu üzere, ekranın 120Hz yenileme suratını sunacağı öngörülüyor.

OnePlus 12 karşımıza birincilerle çıkacak!

Son duyumlarına dönecek olursak, OnePlus 12‘nin Snapdragon 8 Gen 3‘ü barındıracağı belirtildi. Bunun sebebi, bir sonraki kuşak Android amiral gemilerinin birçoklarının bu yonga setini kullanacak olması bekleniyor. Telefonun, 5.000mAh yahut biraz daha büyük bir pil ve 150W süratli şarj takviyesiyle birlikte geleceği belirtildi.

OnePlus 12’nin art tarafında, dairesel bir üçlü kamera sistemi olacağı duyuruldu. Bu sistem, 50 megapiksel Sony IMX9-serisi birincil kamera, 50 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 64 megapiksel OmniVision OV64B periskop telefoto kameradan oluşacak. Şu an için OP12’nin ön kamerası hakkında rastgele bir bilgi bulunmuyor. Duyumcu, aygıtın bu yıl Aralık ayında piyasaya sürülmesi planlandığını belirtti.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Trend Yazılar

Son Yorumlar