Salı, Nisan 30, 2024
Ana SayfaOyunHogwarts Legacy ve Gotham Knights 2023’e Ertelenmeyecek

Hogwarts Legacy ve Gotham Knights 2023’e Ertelenmeyecek

Hogwarts Legacy ve Gotham Knights oyunlarının yayıncısı olan WarnerMedia’nın CEO’su Jason Killar, her iki oyunun da bu yıl piyasaya sürüleceği bilgisini yineledi. Jason Kilar, şirketin 2021 yılının dördüncü çeyreğine ve yıl geneline dair performansını detaylandırdığı bir tweet serisinde, bu bilgiyi üstü kapalı bir şekilde paylaştı.

Killar, paylaştığı tweet’lerden birinde, şirketin 2022 planlarından söz ederken “çok beklenen oyunların eksiksiz bir listesini sunmak” şeklinde bir ifade kullandı ve söz konusu tweet’te Hogwarts Legacy ve Gotham Knights oyunlarının tanıtım görsellerine yer verdi.

Her iki oyunun da 2022 yılı içerisinde çıkış yapacakları belirtilse de, şu an için kesin çıkış tarihleri belli değil. Bununla birlikte Hogwarts Legacy’nin geliştirme sürecinde sorunlar yaşandığına ve oyunun çıkışının 2023 yılına ertelenebileceğine dair birtakım söylentiler mevcut. Bu arada Hogwarts Legacy oyununun çıkış tarihinin ilk olarak 2021 olarak duyurulduğunu ve daha sonra oyunu 2022 yılına ertelendiğini de hatırlatalım.

Gotham Knights’a gelecek olursak, oyun için yapılan son güncelleme, Ekim 2021’de bizleri Baykuşlar Mahkemesi ile tanıştıran yeni bir fragmandan ibaretti. Buna ek olarak aynı Hogwarts Legacy’de olduğu gibi, Gotham Knights’ın çıkış tarihi de ilk olarak 2021 olarak duyurulmuş ve geçen yılın başlarında oyunun çıkışı 2022 yılına ertelenmişti.

Kaynak:  Technopat

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Trend Yazılar

Son Yorumlar