Samsung’un yaklaşmakta olan akıllı telefonunun destek sayfası, Samsung’un Rusya’daki web sitesinde yayınlandı. Yani Samsung Galaxy A23 4G lansmanı kısa süre içerisinde gerçekleşebilir.
Şirket, yaklaşmakta olan Galaxy A serisi akıllı telefonun fiyatı, özellikleri ve hatta lansman tarihi ile ilgili henüz bir bilgi paylaşmasa da akıllı telefon ile ilgili ortaya çıkan detaylar, lansmanın pek de uzak bir tarihte olmayacağını gösteriyor. Öyle ki, akıllı telefon ilk olarak SIG sertifika web sitesinde ve daha sonra Geekbench listesinde ortaya çıkmıştı.
Belirtildiği gibi, Samsung Galaxy A23 4G için destek sayfası artık Samsung’un Rusya’daki web sitesinde yayında. Destek sayfası, akıllı telefon ile ilgili herhangi bir teknik bilgiyi ortaya çıkarmıyor. Yine de sayfa, çift SIM desteğini öneren SM-A235F/DSN dahil model tanımından bahsediyor ve akıllı telefonun yakında piyasaya çıkacağına dair ipuçları veriyor.
Bunun yanı sıra, akıllı telefon için oluşturulan Bluetooth SIG listesi de mevcut. Liste ilk olarak destek sayfasıyla birlikte MySmartPrice tarafından tespit edilmiş. Tespit edilen liste, yaklaşmakta olan akıllı telefonun dahili model tanımından bahsediyor. Bununla birlikte listelenen beş dahili model tanımı da bulunmakta. Bunlar; SM-A235F/DSN, SM-A23F, SM-A235F/DS, SM-A235M ve SM-A235M/DS olacak şekilde sıralanmış.
Galaxy A23 4G, geçtiğimiz hafta Geekbench kıyaslama web sitesinde de görülmüştü. Listeye göre telefon, 4GB RAM ile eşleştirilmiş bir Qualcomm Snapdragon 680 SoC barındıracak. Ayrıca cihazın, kutudan çıktığı haliyle Android 12 çalıştıracağını da bildiriyor. Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan bir rapor, Galaxy A23 5G’nin bazı görüntülerini bizlere göstermekteydi. 4G özellikli Galaxy A23’ün de 5G özellikli varyant ile benzer bir tasarıma sahip olması bekleniyor.
Son olarak akıllı telefonun sağ bölümünde, güç düğmesine gömülü bir parmak izi sensörü ve ses seviyesi düğmelerinin bulunacağını, sol bölümünde ise yalnızca SIM kart yuvası olacağını belirtelim. Telefonun alt kısmında ise 3.5mm kulaklık jakı ve USB Type-C bağlantı noktası bulunacağını ekleyelim.
Kaynak: Technopat