Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaMobil2024 yılı, bize şimdiye kadar gördüğümüz en büyük iPhone'u getirebilir

2024 yılı, bize şimdiye kadar gördüğümüz en büyük iPhone’u getirebilir

iPhone 15 şimdi resmi olarak duyurulmadı ancak iPhone 16 planlaması yapılmaya başlandı bile. Ekran tedarik zinciri danışmanı Ross Young‘a nazaran, 2024 için planlanan iPhone 16’nın “Ultra” versiyonuyla şimdiye kadarki en büyük iPhone’u görebiliriz.

Apple eserlerinin analistlerinden biri olan Young’ın Twitter hesabına nazaran 16 Pro’nun ekran boyutu 6,2 inç civarında, Pro Max’in ise 6,8 inç’in üzerine olabilir. Böylelikle 2024 yılı bize şimdiye kadarki en büyük iPhone’u getirebilir.

iPhone 16 Ultra boyutuna en yakın çağdaş karşılaştırmalardan biri, 6,8 inç ekrana sahip bir diğer büyük telefon olan Samsung Galaxy S23 Ultra. Bu boyut, şu anda piyasada olan katlanabilir akıllı telefon dışında en büyük ekran boyutlarından biri. Katlanabilir telefonlarla ekran boyutları 7.6 inçe uzanabiliyor.

iPhone 15’in ise mevcut modellerle yaklaşık birebir boyutta olması bekleniyor; olağan iPhone’un 6.1 inç olması beklenirken Plus ve kelamda “Pro Ultra” varyantları 6.7 inç’e kadar uzanacak.

Avatar Of Ulaş Utku Bozdoğan
Ulaş Utku Bozdoğan
Teknoloji alanındaki güncel gelişmeleri titizlikle takip edip bu konuda derinlemesine analizler sunan bir yazar. bilgi teknolojileri, yapay zeka, mobil teknolojiler ve dijital trendler gibi konularda geniş bir bilgi birikimine sahip. Teknolojinin hızla değişen dünyasındaki yenilikleri sade ve anlaşılır bir dille aktarma çalışır. Teknolojinin getirdiği dönüşümleri yakından izleyen ve bu konudaki görüşlerini etkileyici bir şekilde paylaşan Ulaş Utku Bozdoğan, teknoloji haberleri alanında önemli bir ses haline gelir :)
RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Trend Yazılar

Son Yorumlar