Pazar, Eylül 29, 2024
Ana SayfaOtomobilOpel Corsa fiyat listesi: Bu türlü indirim görülmedi

Opel Corsa fiyat listesi: Bu türlü indirim görülmedi

Ulaş Utku Bozdoğan: Opel Corsa Fiyat Listesi: Bu Türlü Indirim Görülmedi 1

Ülkemizdeki sıfır araba fiyatları oldukça yüksek seviyelerde. Her ne kadar ÖTV dilimlerinde değişiklikler yapılsa da bunun fiyatlara yansıması beklenen seviyede gerçekleşmedi. Bahsi geçen durumun en somut örneklerinden birisi ise Opel Corsa. B sınıfı bir hatchback modeli olan aracın fiyatı 2021 yılının Aralık ayında 359.900 TL idi. Bugün ise bu fiyata komik bir indirimin geldiğine şahit oluyoruz.

Ulaş Utku Bozdoğan: Opel Corsa Fiyat Listesi: Bu Türlü Indirim Görülmedi 3

Opel Corsa fiyat listesi: Böyle indirim görülmedi

Şu günlerde ise aracın fiyatı 358.900 TL olarak görünüyor. Yani modelin fiyatında geçtiğimiz aya göre tam 1.000 TL’lik indirim yapıldığını söylemek mümkün.

Ulaş Utku Bozdoğan: Opel Corsa Fiyat Listesi: Bu Türlü Indirim Görülmedi 5

Bu tarz bir indirimin sıfır otomobil pazarında daha önce yapıldığına açıkçası şahit olmadık. Bu bakımdan yapılan değişikliğin biraz komik olduğunu ifade edebiliriz.

Ulaş Utku Bozdoğan: Opel Corsa Fiyat Listesi: Bu Türlü Indirim Görülmedi 7

Araç giriş seviyesinde karşımıza 1.2 litrelik benzinli bir motorla beraber geliyor. 75 beygir güç üreten bu motora 5 ileri manuel şanzıman ile kombine ediliyor.

Kaynak:  Teknolojioku

Avatar Of Ulaş Utku Bozdoğan
Ulaş Utku Bozdoğan
Teknoloji alanındaki güncel gelişmeleri titizlikle takip edip bu konuda derinlemesine analizler sunan bir yazar. bilgi teknolojileri, yapay zeka, mobil teknolojiler ve dijital trendler gibi konularda geniş bir bilgi birikimine sahip. Teknolojinin hızla değişen dünyasındaki yenilikleri sade ve anlaşılır bir dille aktarma çalışır. Teknolojinin getirdiği dönüşümleri yakından izleyen ve bu konudaki görüşlerini etkileyici bir şekilde paylaşan Ulaş Utku Bozdoğan, teknoloji haberleri alanında önemli bir ses haline gelir :)
RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Trend Yazılar

Son Yorumlar