Pazar, Nisan 28, 2024
Ana SayfaOtomobil2024 model Renault Toros satışa çıkıyor! Fiyatı beklenenden çok ucuz!

2024 model Renault Toros satışa çıkıyor! Fiyatı beklenenden çok ucuz!

Şinasi Kaya: 2024 Model Renault Toros Satışa Çıkıyor! Fiyatı Beklenenden Çok Ucuz! 1

Türkiye’de bir periyoda damgasını vurmuş olan Renault Toros tekrardan yollara geri dönüyor. Son Toros üretim bandından çıkalı yıllar geçmiş olmasına rağmen hala bu araçları trafikte görmek mümkün. Hakikaten Renault bu efsaneyi tekrardan yollara çıkarmak için geri sayıma geçti. Peki 2024 model Renault Toros ne vakit çıkacak ve kaç TL’den satılacak? Artık bu ayrıntılara geçelim.

Şinasi Kaya: 2024 Model Renault Toros Satışa Çıkıyor! Fiyatı Beklenenden Çok Ucuz! 3

Öncelikle bilmeyenler için hatırlatalım. Renault Toros modelinin globaldeki ismi Renault 12. Bu model yalnızca Türkiye’de Toros ismi ile satışa sunuluştu. Münasebetiyle Renault bu isimlendirme siyasetini 2024’te devam ettirir mi bilemeyiz.

Şinasi Kaya: 2024 Model Renault Toros Satışa Çıkıyor! Fiyatı Beklenenden Çok Ucuz! 5

Malum birinci Toros satışa sunulduğunda Türkiye’de Türkçe isimle araba satışa sunma alışkanlığı vardı. Fiat, Ford ve Toyota üzere markalar da bu akıma katılmıştı. Gerçekten Renault da bu akıma Toros modeliyle dahil olmuştu. Bu araba Avrupa’da ise Renault 12 ismi ile çıkmıştı. 2024’te gelecek olan model de Avrupa’da Renault 12 ismini taşıyacak. Pekala ya Türkiye?

Şinasi Kaya: 2024 Model Renault Toros Satışa Çıkıyor! Fiyatı Beklenenden Çok Ucuz! 7

Şimdilik Türkiye’deki isimlendirme siyaseti hakkında net bir bilgi yok. Lakin Toros isminin tekrardan kullanılması sağlam bir reklam olacaktır. Artık isim bilmecesini bir kenara bırakıp 2024 model RenaultToros’un ne üzere özelliklere sahip olacağına geçelim.

Şinasi Kaya: 2024 Model Renault Toros Satışa Çıkıyor! Fiyatı Beklenenden Çok Ucuz! 9

Renault yeni jenerasyon Toros modelinde sportif sınırları ön plana çıkartacak. Bunda arabanın elektrikli formda olması da kıymetli bir rol oynuyor diyebiliriz. Malum genel olarak elektrikli arabalar futuristik bir dizayna sahipler.

Şinasi Kaya: 2024 Model Renault Toros Satışa Çıkıyor! Fiyatı Beklenenden Çok Ucuz! 11

Toros’un en düşük versiyonunda azamî suratı 110 km/s olan elektrikli tek motor yer alacak. Bu motor tam dolumda yaklaşık olarak 450 km’lik bir menzil sunacak. Elbette bu menzil, yol durumuna, hava kurallarına ve arabanın kullanımına nazaran değişiklik gösterecektir.

Şinasi Kaya: 2024 Model Renault Toros Satışa Çıkıyor! Fiyatı Beklenenden Çok Ucuz! 13

Renault Toros’un en etkileyici yanı ise fiyatı olacak. Ortaya çıkan listelere nazaran 2024 model Renault Toros’un Türkiye’deki fiyatı en düşük vergi diliminde olacağından ötürü 1 milyon TL civarlarında olacak. Bu fiyatın genel olarak rekabetçi olduğunu söyleyebiliriz.

Şinasi Kaya: 2024 Model Renault Toros Satışa Çıkıyor! Fiyatı Beklenenden Çok Ucuz! 15

Sosyal medyada yer alan bilgilere nazaran Fransız araba devi 2024 model Renault Toros aracını birinci çeyrek bitmeden hem Avrupa’da, hem de Türkiye’de satışa sunmayı planlıyor. Elbette bekleyip göreceğiz.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Trend Yazılar

Son Yorumlar