Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ana SayfaMobil7000 mAh'lık telefon uygun fiyatıyla dikkat çekiyor!

7000 mAh’lık telefon uygun fiyatıyla dikkat çekiyor!

Akıllı telefon dünyasının yeni sayılabilecek isimlerinden biri olan Tecno Mobile, bir süredir piyasaya sürdüğü akıllı telefon modelleriyle adından bahsettiriyor. Özellikle CAMON modeliyle bilinen Tecno Mobile’ın bir diğer serisi ise Pova.

Seriye ait en son akıllı telefon modeli olarak Tecno Pova 3’ü tanıtan Çinli akıllı telefon üreticisi, bu modelin alt segment bir cihaz olmasını istemiş gibi görünüyor. Cihazın özelliklerine baktığımız zaman ilk dikkatimizi çeken şey muadillerine göre küçük sayılabilecek 5,9 inçlik Full HD+ LCD ekran oluyor.

7000 mAh’lık telefon uygun fiyatıyla dikkat çekiyor!

Gücünü Helio G88 yonga setinden alan Tecno Pova 3, 4GB RAM + 64GB dahili depolama alanı ve 6GB RAM + 128GB dahili depolama alanı seçenekleriyle satışa sunulacak. Akıllı telefonun ön yüzeyinde yer alan kamera sadece 8MP’lik bir çözünürlük vadederken, arka yüzeyde ise son zamanların popüler kurgusu 50MP + 2MP + 2MP’den oluşan 3’lü yapıyı görüyoruz.

Telefonun en önemli özelliği ve belki de şirketin dayanak noktası ise 25W hızlı şarj desteğine sahip 7000mAh büyüklüğündeki bataryası. Üstelik bu bataryanın 10W hızında ters şarj teknolojisini desteklediğini de söyleyelim.

Son olarak Tecno Pova 3’ün satış fiyatlarını vererek haberimizi noktalayalım. Yakın zamanda ülkemizde de satışa sunulması beklenen telefonun 4GB RAM + 64GB dahili depolama versiyonunun 172 dolardan satışa sunulacağı duyurulurken, 6B RAM + 128GB dahili depolama alanına sahip sürümü ise 180 dolarlık bir etikete sahip olacak.

Kaynak:  Teknolojioku

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Trend Yazılar

Son Yorumlar